Diensten

Met welke diensten kan het hondentrimsalon “De Knappe Vriend” jouw viervoeter helpen:

Diensten wassen

Algemene vachtverzorging

Algemene vachtverzorging

Alle honden worden bij mij gewassen en droog geblazen. Ik gebruik enkel erkende professionele shampoos, aangepast aan het huidtype van de hond. Nagels knippen en oren proper maken zit standaard in mijn pakket.

diensten blazen

Wassen en blazen

Wassen en blazen

Voor honden met een ondervacht is het voor de baasjes vaak een heel werk om het huis haarvrij te houden gedurende de ruiperiode. Via de was- en blaastechniek haal ik al de losse onderwol uit de vacht van je viervoet, bijna enkel door gebruik te maken van een heel krachtige blazer. Op die manier irriteer ik de vacht niet.

Voorbeeld van rassen: husky, herder, border collie, keeshond, golden retriever, labrador, australische herder, berner sennen, …

diensten scheren

Scheren

Scheren

Veel hondenbaasjes vinden het onderhoud van hun langharige hond (te) veel werk. Deze hondjes kunnen dan geschoren worden op een lengte naar wens van de klant.

Voorbeelden van rassen die vaak geschoren worden: Maltezer, Boomer, yorkshire, shitsu,…

Knippen

Knippen

Wil je de prachtige lange vacht van jouw hond mooi houden, maar wil je dat zijn mooie lokken liever niet als dweil worden gebruikt, dan knip ik de haren op de gewenste lengte. Of heb je een krulvacht die je in model wil geknipt hebben? Dat kan ook.

Voorbeeld van rassen: Engelse en Amerikaanse Cocker, Yorkshire, Schapendoes, Tibetaanse Terrier, Poedel, waterhond, …

diensten plukken

Plukken

Plukken

Ruwharige vachten zijn bij mij zeker ook welkom. Als de haren plukrijp zijn, kan ik ze, zonder pijn voor de hond, plukken. Zo krijg je een knappe vriend die een tijdje geen haar meer verliest en weer even kort in zijn vacht staat.

Voorbeelden van rassen: Ruwharige teckel, West highland terrier, Foxterrier, …

Korte sessie

Korte sessie

Wil je graag enkel de nageltjes laten knippen, of hangt er veel haar voor de oogjes, en wil je enkel de oogjes vrijmaken? Dat kan ook. Dan voorzie ik een korte sessie waarin ik enkel de gevraagde plaatsen trim.

Voorbeelden van acties: Nagels knippen, oogjes vrijmaken, oortjes reinigen, borstelen (knoopvrij maken), …

Diensten puppy-pakket

Puppy-pakket

Puppy-pakket

Ook puppy’s zijn welkom in het salon.

​Meer informatie over het puppy-pakket vind je bij deze link.