Over mij

Dierenvriend Sara met Uno
Hondenkapper Sara met Nelly
Hondentrimmer aan het werk

Over mij, een eeuwige dierenvriend

Van hobby tot professioneel hondentrimmer

Wie ben ik?

Mijn naam is Sara, ben geboren in 1987 en ben al mijn hele leven een fervente dierenvriend. Samen met mijn man Jeffrey, zoontje Seppe en plus-zoon Manuel, en onze 6 honden, vormen wij een hecht gezin. Wij wonen in het Waasland, meer bepaald in Sint-Niklaas. Als hobby doe ik aan fotografie, agility en sledehondensport.

Zolang ik me kan herinneren, heb ik dieren aan mijn zijde. Vanaf mijn 8e verjaardag( tot mijn 30e) zat ik in de paardensport en deed ik jaarlijks enkele wedstrijden mee in jumping en dressuur. Ook vond ik de clubgeest heel belangrijk, waardoor ik jaren rijdend lid was van het 8-tal groepsdressuur.

Sinds mijn 25 jaar ben ik met de hond van mijn ouders gestart met lessen in Agility. Momenteel oefenen wij de sledehondensport uit met onze 4 husky’s en doe ik nog agility als hobby met onze eurodog.

Studie hondentrimmer

In 2008 behaalde ik mijn bachelor diploma aan de hogeschool Odisee, waarna ik vrij snel begon in een administratieve job. Naast deze job wilde ik graag toch iets professioneel met honden doen. Daarom ben ik mijn studie voor hondentrimmer begonnen bij het Centrum voor Afstandsonderwijs en heb daarbij 3 maanden stage gelopen in een hondentrimsalon in Stekene, om de kneepjes van het vak te leren kennen. Sinds september 2021 ben ik gediplomeerd hondentrimmer en helemaal klaar om jouw hond(en) er tiptop te laten uitzien. Van september 2021 tot februari 2022 heb ik samengewerkt met een trimsalon dat reeds enkele jaren ervaring had. Hierdoor heb ik mijn eigen ervaring kunnen uitbreiden. Vanaf maart 2022 ben ik mijn eigen trimsalon gestart bij mij thuis.

Kernwoorden van het salon

Ik vind het heel belangrijk om jouw hond(en) op een rustige manier te trimmen, waarbij ze me vertrouwen en geen angst vertonen. Mijn 3 belangrijkste pijlers zijn:

  • Een tevreden en geruste hond;
  • vertrouwen van zowel de hond als het baasje;
  • Een mooi en kwalitatief resultaat, waar je als baasje kan van genieten.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in mijn trimsalon, met jullie knappe vriend(en)!’


Contacteer Sara ⟶