Nieuw hondentrimsalon in het Waasland

Na enkele maanden samenwerken met een ervaren hondentrimster, start ik mijn eigen hondentrimsalon onder de naam “De Knappe Vriend”. Hierbij hoort dan ook een eigen pand. Ik verhuis dus met mijn diensten naar Bekelstraat 27, te Sint-Niklaas.

Vanaf 21 maart 2022 zal het pand klaar zijn en zal ik vanaf dan op het nieuwe adres mijn klanten ontvangen. Hier is alles voorzien wat een kwalitatief trimsalon nodig heeft. Ik gebruik hoogwaardige producten en heb zelf voldoende kennis opgebouwd d.m.v. mijn opleiding en de reeds opgedane ervaring. Als grote troef beschik ik over een eigen parkeerplaats in de voortuin en is er in de straat meer dan voldoende parkeermogelijkheid.

Ik hoop jullie allen te mogen verwelkomen in Bekelstraat 27, Sint-Niklaas.

Lieve groeten,

Sara Van Hecke

Zaakvoerder van trimsalon “De Knappe Vriend”

Logo De Knappe Vriend