Start hondentrimsalon “De Knappe Vriend” in nieuw pand

Morgen start de lente en krijgen de bomen en bloemen weer de kans om te bloeien en groeien tot iets moois. Ook ik start morgen iets nieuws, wat kan bloeien en groeien tot een mooie zaak. Want dan is het de officiële start van mijn eigen zaak in mijn eigen salon.

Hondentrimsalon “De Knappe Vriend” zal vanaf morgen openen bij ons thuis. Een salon waar vertrouwen, rust en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Ik ben gediplomeerd hondentrimmer en heb ondertussen voldoende ervaring kunnen opdoen, zowel op mijn stage als in het salon waar ik eerder bij werkte. Daardoor zie ik het helemaal zitten om alleen verder te gaan. Hopelijk kan ik jou ook overtuigen van mijn kennis en kunde, zodat je in alle vertrouwen jouw knappe vriend bij mij wil laten trimmen.

Hopelijk tot binnenkort.

Lieve groeten, Sara